Херсонська обласна енергопостачальна компанія –єдиний постачальник електроенергії та природного газу в Херсонській області



     Херсонська обласна енергопостачальна компанія –ХОЕК- відома мешканцям Херсонщини як постачальник електричної енергії. Та компанія розширює свій спектр послуг і вже здійснює постачання природного газу абонентам на території Херсонської області.

    Для побутового чи юридичного споживача мати єдиного постачальника електроенергії та блакитного палива означає лише одне - можливість зручно, просто, легко і відразу, в одному місці, вирішити енергетичні питання.

    На сьогодні ХОЕК для співпраці зі споживачами впевнено може запропонувати ряд переваг:

  • головний офіс не віртуальний, а знаходиться за адресою: м.Херсон, вул.Перекопська, 178;
  • розширена мережа діючих Центрів обслуговування споживачів на всій території Херсонської області;
  • діючий офіційний сайт, кол-центр, інформаційно-консультаційний центр;
  • Кабінет споживача має розділи енерго та газопостачання;
  • цілодобовий доступ до Кабінету споживача;
  • дистанційні електронні сервіси (замовлення онлайн послуг та онлайн-оплата рахунків, без потреби відвідування Центрів обслуговування споживачів);
  • професійна команда, бездоганна старанність, порядність та відповідальність, індивідуальний підхід до кожного клієнта.

    На сайті ТОВ «Херсонська обласна енергопостачальна компанія» вже працює розділ «Постачання природного газу» (https://khoek.ks.ua ), де зібрана інформація щодо вказаного виду діяльності Товариства. Тут споживач дізнається про загальні умови постачання природного газу, права та обов’язки постачальника та споживача природного газу, тарифи та багато іншого. Контакти Центрів обслуговування споживачів розміщені у розділі «Про компанію» у рубриці «Територіальні відділення».

    Стати нашим клієнтом досить просто. Необхідно відправити пакет документів - заявку на зміну постачальника, паспорт, ідентифікаційний код і документи на право власності на приміщення на електронну пошту за адресою: gaz@khoek.ks.ua або звернутися до Центрів обслуговування споживачів.

     У разі виникнення запитань - працює кол-центр ТОВ «ХОЕК» за номером 0552-316-333 у робочий час.

    ТОВ «ХОЕК» розраховує на співпрацю - ми маємо досвід та ресурси, і готові ними поділитися. Приєднуйся до успішних — будь серед своїх.

Особистий

кабінет

Показники