Колектив «ХОЕК» вітає жінок з Міжнародним жіночим Днем!



У сучасному світі, який нестримно рухається вперед, жінки вже не сприймаються як «прекрасна половина людства». Бо жінка — це сила, відвага, сміливість і водночас надія, щирість, любов. 
Українські жінки стали поряд з чоловіками, аби захищати країну від ворога. Волонтерки пригнали десятки авто з-закордону, аби допомогти ЗСУ, зібрали мільйони гривень, аби військовим було що протиставити ворогу. Всі вони роблять це й досі. І головне — робитимуть стільки, скільки буде потрібно. 
Ми не можемо не згадати про наших жінок з колективу «ХОЕК». У тендітних, ніжних жіночок, які до окупації та війни працювали зі споживачами, відповідали на телефонні дзвінки та підписували документи стало духу і сміливості переховувати українські автівки, не погоджуватися на пропозиції рашистів, знищувати важливу документацію, і до останнього вірити в Україну. Ми дякуємо Вам! Пишаємось Вами! Вітаємо з прекрасним весняним Днем жіночності! 
Нехай ваша незламність та воля стане прикладом для інших! Будьте здорові, нехай вас завжди зігріває родинний затишок, а на обличчі сяє усмішка! 
Ваш «ХОЕК»

Особистий

кабінет

Показники