ТОВ «ХОЕК» продовжує свою ліцензійну діяльність



Шановні споживачі електричної енергії!

ТОВ «ХОЕК» продовжує свою ліцензійну діяльність з постачання електричної енергії населенню та підприємствам Херсонщини!
Інформуємо наших споживачів та всіх учасників ринку, що розпочата у вересні цього року  справа про банкрутство ТОВ «ХОЕК» розглядається в судовому порядку, що може зайняти тривалий період.

Водночас наша компанія продовжує, закуповувати електроенергію для потреб населення, бюджетних та промислових підприємств Херсонської області, ми продовжуємо обслуговувати споживачів  на дільницях (Високопільська, Нововоронцовська, Великоолександрівська) та в Херсоні, розносити рахунки, приймати платежі за використану електроенергію та здійснювати розрахунки за поточними зобов’язаннями з іншими учасниками ринку електроенергії згідно укладених договорів.

Ми просимо всіх споживачів з розумінням поставитися до ситуації, що склалася та продовжувати оплачувати рахунки. 
Коштами, сплаченими споживачами, «ХОЕК» розраховується із виробниками за куповану електроенергію (НАЕК «Енергоатом», ДП «Гарантований покупець») та сплачує за послуги з розподілу/передачі електричної енергії операторам систем розподілу/передачі (до АТ «Херсонобленерго», НЕК «Укренерго»), які в свою чергу спрямовуються на закупівлю обладнання, палива, ремонт та обслуговування електромереж, заробітну плату енергетикам, які ремонтують мережі під щоденними обстрілами! 

Звертаємо увагу споживачів, що рахунки за жовтень 2023 року вже сформовані в особистих кабінетах на сайті ТОВ «ХОЕК» - Ви можете оплатити їх будь-яким зручним для вас способом.
Якщо у Вас є запитання – Ви завжди можете звернутися до нашого кол-центру за номерами телефонів: +38 (063) 271 69 87, +38 (095) 285 24 91, +38 (067) 649 76 54 (працюємо щодня з 9:00 до 15:00 год. крім вихідних).
Слідкуйте за нашими новинами на офіційній сторінці Фейсбук та в Телеграм-каналі.

Особистий

кабінет

Показники