ТОВ «ХОЕК» продовжує претензійно-позовні заходи по стягненню боргів за електроенергію



До уваги споживачів!  ТОВ «ХОЕК» продовжує претензійно-позовні заходи по стягненню боргів за електроенергію.
З початку війни споживачі електричної енергії заборгували ТОВ «Херсонська обласна енергопостачальна компанія» понад 2 мільярда гривень.

Це створило відповідну заборгованість ТОВ «ХОЕК» перед іншими учасниками ринку електроенергії: операторами систем розподілу, передачі, та виробниками електроенергії. 


Покрити ці величезні суми, розрахуватися власним коштом ТОВ  «ХОЕК» не має фінансової можливості, в зв’язку з чим опинилось на межі банкрутства та змушене проводити претензійно-позовну роботу. Такі заходи спрямовані особливо на споживачів, які навмисне ігнорують свої фінансові зобов'язання, не зважають на пропозиції постачальника щодо реструктуризації боргу, а вважають за можливе перекласти свої збитки на «ХОЕК». Безвідповідальна поведінка споживачів в період військового часу недопустима, адже наразі платіжна дисципліна вкрай важлива для підтримки економіки країни.
Інших варіантів не існує. 

Адже, шановні споживачі, за використану електроенергію необхідно сплачувати. Отримані кошти, зокрема, спрямовуються на  ремонт та обслуговування електромереж країни. Це надає можливість забезпечувати електроенергією наші ЗСУ, медичні і навчальні заклади, промислові підприємства, торгівельні мережі, та наші оселі, особливо в осінньо-зимовий період. 
Щоб підтримати енергосистему країни та уникнути блек-аутів ми маємо проводити розпочаті заходи!

З повагою, ваш «ХОЕК».

Особистий

кабінет

Показники