У Херсонській ОВА відбулась зустріч з представниками енергетичних компаній



Начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін зустрівся з представниками бізнесу, енергетичних компаній, банків та державних установ, підприємцями та керівниками структурних підрозділів ОВА.
Під час зустрічі обговорили проблемні питання, які виникають у підприємців. 
- Серед головного – сплата боргів за період окупації. Разом з представниками ХОЕК та «Херсонобленерго» розглянули конкретні випадки, знайшли шляхи розв’язання. Також вирішили спільно пропрацювати механізм регулювання спірних питань. Йшлося й про особливості оподаткування. Попри  все, підприємці, які зареєстровані на території області, продовжують платити податки та роблять великий внесок в економіку Херсонщини. Розглянули програми підтримки бізнесу, умови кредитування та отримання пільг, - повідомив Олександр Прокудін на власній сторінці в мережі Facebook.

Зі свого боку ТОВ «ХОЕК» розуміє, як важливо наразі налагодити діалог між компанією та споживачами. Від розуміння важливості щоденної роботи енергетиків та сплати боргів залежить стабільна робота нашої галузі. У Херсонській ОВА пообіцяли, що подібні зустрічі проводитимуть постійно, аби налагодити дієвий діалог. 

 

За матеріалами Facebook та офіційних джерел Херсонської ОВА

Особистий

кабінет

Показники