В «ХОЕК» пройшли відкриті обговорення



 В «Херсонській обласній енергопостачальній компанії» відбулися відкриті обговорення розгляду пропозицій та зауважень до проекту тарифу на послуги постачальника універсальних послуг на 2020 рік.

На зібранні були присутні представник Херсонської обласної державної адміністрації, провідний спеціаліст сектору НКРЕКП в Херсонській області та представник профспілки ТОВ «Херсонська обласна ЕК».

Директор ТОВ «ХОЕК» Світлана Макаренко проінформувала присутніх стосовно схеми функціонування постачання електричної енергії в умовах нової моделі ринку електричної енергії та рівня тарифу на послуги постачальника універсальних послуг ТОВ «ХОЕК» на 2020 рік, розрахованих відповідно до Постанови НКРЕКП №1176 від 05.10.2018 року.

Представник профспілки підприємства Людмила Скороход висловила пропозиції колективу щодо статті «витрати на оплату праці» при встановлені тарифів на послуги постачальника універсальних послуг на 2020 рік

Учасники зібрання в ході дискусії та обговорення до проекту тарифоутворення на послуги енергопостачальника ознайомились з розрахунками.

За результатами обговорення учасники зібрання прийняли рішення відкрите обговорення вважати таким, що відбулось на засадах гласності та відкритості та погодилися з розрахунками тарифів на послуги постачальника універсальних послуг ТОВ «ХОЕК» на 2020 рік.

По завершенню зустрічі були підписані протоколи, які будуть направлені до НКРЕКП.

Особистий

кабінет

Показники