Звернення до голів ОСББ міста Херсон



Шановні споживачі!

ТОВ «ХОЕК» звертається до голів ОСББ міста Херсон.

Наразі значна кількість ОСББ міста не сплачує за електроенергію, використану ліфтами та комунальним освітленням в підʼїздах у багатоповерхівках міста. Ми розуміємо, що наразі для Херсона - важкі часи, і місто під щоденними обстрілами ворога. Адже і самі мешкаємо в Херсоні.
У багатьох ОСББ Херсона зараз є борги за електроенергію. Якщо об'єднання співвласників не погоджується з боргом, ми просимо Голову ОСББ (або іншу уповноважену особу) звернутись до центру з обслуговування споживачів ТОВ «Херсонська обласна ЕК» та надати фото лічильників з фактичними показниками, або направити фото на електронну адресу: info@khoek.ks.ua. 

Отримані фактичні показники лічильників будуть передані до АТ «Херсонобленерго» для подальшого коригування обсягів та здійснення перерахунку. Під час особистого прийому в Центрі обслуговування споживачів, наші спеціалісти зможуть допомогти вам уточнити всі деталі. Заборгованість за фактично спожиту електроенергію можливо оплатити шляхом укладання договору реструктуризації з ТОВ «Херсонська обласна ЕК», який ми підготуємо та направимо, відповідно до вашого звернення.

Наголошуємо, зараз «ХОЕК» налаштоване на конструктивний діалог з представниками ОСББ Херсона. Накопичення боргу неминуче призведе в подальшому до таких негативних наслідків як припинення електропостачання (на освітлення сходових клітин, роботи ліфтів), судові тяжби, арешт рахунків тощо. Тож просимо не зволікати!

Особистий

кабінет

Показники